Returnarea Produselor

Cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele de transport cu returnarea produselor.

Contravaloarea produsului returnat se va restitui cumparatorului in termen de 14 zile de la data primirii produsului in mod intact si integral (inclusiv eventualele cadouri, bonusuri), daca dreptul de retragere s-a efectuat in termen. Livrarea produsului returnat trebuie efectuata prin curier rapid la adresa companiei noastre. Nu acceptam returnari prin intermediul Postei Romane.

Perioada de retragere mentionata la alin. precedent expira in termen de 14 zile de la ziua in care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de cumparator, intra in posesia fizica a produselor;

Inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile, cumparatorul informeaza vanzatorul cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, cumparatorul poate alege una dintre urmatoarele variante: de a folosi modelul de formular de retragere prevazut in partea B din anexă la OUG 34/2014 sau de a face orice altă declaraţie neechivoca in scris in care isi exprima decizia de retragere din contract.

Intentia de retragere trebuie comunicata vanzatorului de catre client obligatoriu in scris prin scrisoare recomandata trimisa la sediul Vanzatorului.

Pentru orice caz de returnare a produselor ce fac obiectul contractului, Cumparatorul se obliga sa asigure returnarea si impachetarea corespunzatoare a fiecarui produs astfel incat produsul sa nu suporte nici o deteriorare in timpul transportului pana la primirea de catre Vanzator. In cazul in care la returnarea produselor se constata deteriorarea produselor sau lipsa vreunei componente Vanzatorul este indreptatit sa refuze preluarea acestora, Cumparatorul fiind obligat la achitarea contravalorii acestora.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite prin ramburs suma va fi returnata prin curier rapid in maxim 7 zile.

Conform art. 16 din OUG 34/2014 Nu pot fi returnate produsele sigilate, care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator(exemple: costume de baie, prosoape, papuci, casti de silicon).