Dispozitii generale

Dispozitiile generale de  vânzare definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul site-lui www.cosmopolo.ro.

Aceste dispozitii se adresează persoanelor fizice, cu vârsta de cel puţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor COSMOPOLO. Ne rezervam dreptul de a modifica în orice moment prezentele dispozitii generale de vânzare.

Oferta www.cosmopolo.ro cuprinde produse aflate in stoc si produse disponibile la comanda. Nu garantam ca descrierea produselor sau orice alt articol al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Nu garantam expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, produsele sau materialele de pe site si nu va fi facut responsabil pentru aceste aspect.

Stocurile de produse afisate pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea pentru confirmarea existentei unui produs pe stoc, veti fi contactat telefonic. Se poate intampla ca pe site produsul sa fie marcat ca existent pe stoc, dar din cauza fluxului de vanzari acesta sa nu mai existe in realitate, astfel produsul va putea fi achizitionat doar la comanda.